Column: Rituals biedt rust in hectisch bestaan

Column: Rituals biedt rust in hectisch bestaan

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Sophie Rozie, shopmanager van Rituals Beurstraverse. Ik ben sinds de zomer vorig jaar werkzaam voor Rituals Cosmetics. In mijn leven voor Rituals heb ik altijd in de damesmode gewerkt voor onder andere Karen Millen, zowel in Nederland als in de UK. Na acht jaar was het tijd om de volgende tak te verkennen, namelijk cosmetica. Dat was voor mij liefde op het eerste gezicht, met name door de werkgever. Nu ben ik samen met mijn team werkzaam in de Koopgoot. Wat een heerlijke werkomgeving, en wat een fijne buren! Veel van jullie heb ik al ontmoet, al dan niet bewust in de vele ‘achteraf gangen’ of gewoon bij ons in de winkel.

Ontdekkingsreis

In onze winkels en counters streven wij er elke dag naar onze bezoekers een moment van rust aan te bieden in het vaak hectische bestaan. Om blijdschap te vinden in de kleinste dingen, en om betekenisvolle routines te creëren in Home & Bodycare. Onze Rituals Experts nemen iedereen graag mee op ontdekkingsreis langs diverse rituelen. Hierbij hoort uiteraard een mooie Make-up Touch-up, handmassage of one-minute meditation.

3e winkel geopend

Na de opening van onze winkel aan de Beurstraverse 168 afgelopen november, hebben wij op 18 maart jl. onze deuren aan de Meent 89 geopend. Met deze derde winkel in het centrum van Rotterdam, naast de diverse counters, hopen wij iedereen van jullie (weer) te mogen verwelkomen met een kopje thee en een reis door de wereld van Rituals.