Laatste weekend in mei: Stadsfestival Op z’n Rotterdams

Laatste weekend in mei: Stadsfestival Op z’n Rotterdams

Haak aan met een ludieke winkelactie!

Op 26, 27 en 28 mei vindt de derde editie van het Stadsfestival Op z’n Rotterdams plaats. Dit gratis meerdaagse evenement vermaakt, verrast, stimuleert en enthousiasmeert bezoekers.  Activiteiten op het gebied van fashion, kunst, muziek, cultuur en culinair gebied staan dit hele weekend in de binnenstad centraal.

De twee voorgaande edities waren succesvol en trok zichtbaar meer winkelend publiek naar de binnenstad. Deze editie heeft het Stadsfestival zelfs een route met een driedaagse programmering in en om de binnenstad.

Culturele dorpen

Tijdens het Stadsfestival worden op zo’n zes locaties in de binnenstad culturele dorpen gerealiseerd. Imposante culturele en creatieve hotspots waar de bezoekers niet omheen kunnen. Zij zullen worden uitgenodigd eens een kijkje te komen nemen in de muziekdomes of bij de Livepaints die artiesten, schilders en grafische artiesten met graffiti hebben gecreëerd.

Creatieve winkelacties

Op dit moment lopen de gesprekken met de besturen van de ondernemersverenigingen voor deelname aan het Festival. Vanzelfsprekend liggen er ook kansen voor ondernemers om individueel hieraan deel te nemen. Denk aan ludieke acties om extra bezoekers naar de winkel te trekken. Een winkelconcert in of rond de winkel? Ondernemers worden bij deze uitgedaagd om zelf een creatieve actie te bedenken! Begin april zullen wij de aangesloten ondernemers bezoeken om de mogelijkheden te bespreken.  Aanmelden kan uiteraard al via organisatie@rotterdamsekost.nl en info@udsrotterdam.nl