OFRC wordt OPCR

OFRC wordt OPCR

Vanaf heden gaat de organisatie verder als Ondernemers Platform Centrum Rotterdam (OPCR). De Ondernemersfederatie Rotterdam City (OFRC) wordt opgeheven.

Het OPCR heeft dezelfde doelstellingen als de voormalige OFRC en zet zich in voor maximale resultaten, samenwerking en verbinding op het gebied van bereikbaarheid, veiligheid en voor een schoon & heel kernwinkelgebied van Rotterdam. Leden van het OPCR worden geïnformeerd over de kansen voor de binnenstad, events en de laatste retail-ontwikkelingen.

Nieuw bestuur

Met trots presenteren wij het nieuwe OPCR-bestuur (foto v.l.n.r.):

Bestuurslid: Florian de Vries (Decathlon)
Secretaris: Marc Bakker (Coccinelle)
Voorzitter: Eric van den Elshout (De Bijenkorf)
Penningmeester: Leo van den Assem (Van den Assem Schoenen)
Bestuurslid: Ben Franken (McDonald’s Coolsingel 207)

Met deze Rotterdamse vertegenwoordiging vanuit grootwinkelbedrijven, zelfstandig ondernemers én horeca gaan wij vol vertrouwen aan de slag voor de belangen van onze leden. In de volgende Urban Update-nieuwsbrief zullen de bestuursleden zich nader voorstellen.

Uitvoering door UDSRotterdam

Het team van UDSRotterdam zal de werkzaamheden van het OPCR uitvoeren. Door deze samenwerking, die is ingezet in de zomer van 2016 met de vastgoedeigenaren vanuit de Vereniging Lijnbaan Akkoord (VLA), vergrootten de winkeliers hun slagkracht.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over het OPCR kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor vragen aan het bestuur van OPCR zelf, brengen wij u graag met hen in contact.