Column Specsavers

Column Specsavers

Elke dag weer een prachtige plek om naar toe te gaan!

Elke dag fiets ik met veel plezier van Schiedam naar Centrum Rotterdam. In Overschie en op het Kleinpolderplein trekt wakker wordend Rotterdam elke morgen zo rond 8.15 uur aan mijn oog voorbij. Door de tijd heen wordt je begroet door fietsers die je niet kent, maar je wel herkennen. Immers ook zij fietsen elke dag hun vaste route. Leuk, de dag begint goed!

Het is een geweldige uitdaging om op het Binnenwegplein samen met andere winkels te zorgen voor een plezierig koopcentrum waar Rotterdammers en toeristen graag willen komen.

Op het Binnenwegplein drink ik samen met collega’s van Specsavers koffie en nemen de dag door. Veel Rotterdammers weten de weg naar Specsavers te vinden als het gaat om hun oog en hoorzorg. De 20 medewerkers zorgen elke dag dat zij de verwachtingen van klanten overtreffen door met hun professionele kennis een leuke bril of passend hoortoestel aan te bieden. Daarnaast is onze service uiteindelijk de reden waarom klanten voor onze winkel kiezen. Aandacht geven, kopje koffie, bril bijstellen, bril maken die stuk is, glimlach, vraagje, praatje, taxi bellen, bril mooi inpakken, meelopen naar parkeergarage, meedenken aan oplossing en nog zoal meer. Verzin je eigen servicepakket!

Echte belangstelling tonen in de behoefte en voorkeuren van klanten, dat is waar het om gaat. Beter vragen dan praten zeg ik altijd, zo leer je de klant echt kennen.

Winkeliersvereniging (Korte-) Lijnbaan en Binnenwegplein

Als bestuurder van de WV Lijnbaan is het onze wens om de betrokkenheid van alle ondernemers en werknemers binnen het Lijnbaangebied te vergroten. De opzet van Chainels is hiervan een eerste stap. Immers als collectief staan we sterker om voor klanten leuke dingen te organiseren. De betrokkenheid en organisatiegraad zijn nog niet optimaal. Er wordt gewerkt om het aantal leden te vergroten en binnen de financiële mogelijkheden een aantal promotionele zaken zoals bijvoorbeeld de feestverlichting goed in te vullen. Ook hier ligt een mooie uitdaging die ervoor zal zorgen dat Rotterdam Centrum mij elke dag weer inspireert en een prachtige plek is om naar toe te gaan. Ik wens iedereen die werkt in de binnenstad dezelfde positieve energie toe!

Specsavers Binnenwegplein

Gert-Jan Bavelaar, storemanager