Alarmknop Chainels is klaar voor gebruik

Alarmknop Chainels is klaar voor gebruik

De alarmknop kan in gebruik worden genomen. Chainels heeft het systeem de afgelopen tijd veel getest en zal een deze dagen in uw community worden geplaatst.

LET OP:
De alarmknop is geen vervanging voor het oproepen van Politie

Bel bij echte dreiging altijd eerst 112 of volg het protocol op van uw winkel. Daarnaast is het van belang dat u afspraken maakt met uw buren in welke situaties u het alarm gebruikt en welke verwachting u van elkaar heeft.

De alarmknop is in een aantal eenvoudige stappen te installeren.

Chainels heeft deze stappen voor u weergegeven in een flyer. Deze flyer is reeds in Chainels geplaatst. Indien u meer informatie wenst of hulp nodig heeft bij het installeren hiervan, kunt u bellen naar ons kantoor om een afspraak te maken. Wij kunnen u tevens in contact brengen met Chainels.