Ondernemers geschrokken van ongeregeldheden na verlies Feyenoord

Ondernemers geschrokken van ongeregeldheden na verlies Feyenoord

Ondernemers in het centrum van Rotterdam zijn erg geschrokken van de grimmige sfeer van afgelopen zondag. Honderd relschoppers werden in de nasleep van de verloren kampioenswedstrijd gearresteerd.

 

“Het heeft een enorme impact gehad”, aldus Dominique van Elsacker van Urban Department Store. “Vooral toen het na afloop escaleerde. Ik heb begrepen dat er mensen vastzaten in de Bijenkorf, omdat voor de deur de ME moest optreden.”

De Bijenkorf bevestigt die berichten. “Tot een uur na sluitingstijd hebben ruim dertig mensen ons pand niet kunnen verlaten. We hebben ze maar op een kopje koffie getrakteerd. Rond 19.00 uur konden ze naar huis.” Lees hier het gehele interview met Dominique van Elsacker door RTV Rijnmond.