Belangrijke berichtgeving 11 mei kampioenswedstrijd Feyenoord

Belangrijke berichtgeving 11 mei kampioenswedstrijd Feyenoord

Feyenoord kan zondag 14 mei 2017 in de Kuip landskampioen worden.Wanneer Feyenoord de titel verovert, worden de spelers gehuldigd op het Stadhuis op maandag 15 mei om 12:00 uur.

 

De verwachting is dat veel supporters op zondag het centrum zullen bezoeken om naar de wedstrijd te kijken. Voor u als ondernemer in de directe omgeving van de Coolsingel en voor de bezoekers is het belangrijk dat de wedstrijddag en de mogelijke huldiging goed verlopen. De gemeente Rotterdam heeft samen met de politie en andere partners maatregelen getroffen om deze dagen zo goed mogelijk te organiseren. UDSRotterdam die de belangen behartigt van de aangesloten winkeliers in het kernwinkelgebied is op de hoogte van deze maatregelen.

Lees hier: