Nieuwe collega: Marlou van Cappellen stelt zichzelf voor

Nieuwe collega: Marlou van Cappellen stelt zichzelf voor

Sinds half april 2017 is ons team weer compleet. Onze nieuwe collega Marlou stelt zichzelf graag aan u voor.

Ik ben Marlou van Cappellen (2e van links op de foto), 38 jaar en geboren in het Overijsselse Zwolle. Van die roots is weinig over: inmiddels woon ik al 19 jaar met heel veel plezier in Rotterdam. Hoewel ik moet toegeven dat ik dan wel een klein beetje smokkel: samen met mijn man en drie dochters wonen we nu in Schiedam.

Mijn loopbaan in het Rotterdamse is begonnen in 2002 bij de Stadsmariniers voor het Centrum, CS en Oude Westen. Daar heb ik verschillende functies gehad; van secretaresse, via assistent en office manager naar project- en communicatie medewerkster. Begin 2007 ben ik gaan reizen door Zuid-Oost Azië. Bij terugkomst in de zomer van 2008 ben ik begonnen als coördinator communicatie & organisatie bij Stichting de Traverse; een maatschappelijk project i.s.m. de OFRC. In het najaar van 2011 heb ik hier afscheid genomen om met mijn gezin tijdelijk naar Portland, Oregon, in de VS te verhuizen.

Vanaf die tijd heb ik niet stilgezeten; na afronding van mijn opleiding Communicatie heb ik VanLou opgericht. Met VanLou ontwerp ik unieke baby en peuter producten die volledig naar wens zijn samen te stellen. Een heerlijke uitlaatklep waarbij ik van niets iets maak en mijn creativiteit en communicatieve kennis in kwijt kan.

In mijn vrije tijd ben ik heel veel buiten te vinden; ik ben een fanatiek hardloopster en ga ook graag met de kinderen naar buiten. Reizen is nog steeds een favoriete bezigheid van mij. Skiën valt daar sinds mijn studententijd ook onder en natuurlijk doe ik graag leuke dingen met vrienden.

Ik ben al druk bezig en heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging als Office Manager bij de Urban Department Store Rotterdam. Mocht u verder nog vragen hebben, schroom niet en neem contact met me op.