Urban College 30 mei: Big Data in de binnenstad

Urban College 30 mei: Big Data in de binnenstad

Op dinsdagochtend 30 mei organiseert UDSRotterdam i.s.m. Gemeente Rotterdam het tweede ‘Urban College’. Onder het genot van een ontbijt kunt u zich laten inspireren en informeren door Bureau RMC over ‘Big Data in de binnenstad’.

Hoeveel bezoekers kent de beste binnenstad van Nederland? Wat is de verblijfstijd en druktedata? Hoe kunt u als ondernemer daar nog meer van profiteren?  Wat is de rol van de Markthal in Rotterdam? Zijn de loopstromen van de Markthal naar het centrum veranderd? En van de Lijnbaan naar het Beursplein?

Tijdens het tweede Urban College presenteert Bureau RMC* de data van verblijfsduurmetingen van passanten in de binnenstad van Rotterdam en krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Daarnaast wordt ingegaan op opvallende uitkomsten en wordt de vergelijking getrokken met andere steden. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor andere vragen en discussie.

Programma
8:15 uur            Inloop & start ontbijt
8:30 uur            Ontwikkelingen in bezoekersdrukte en verblijfstijden
9:00 uur            Loopstromen en uitwisseling in de binnenstad
9:30 uur            Evenementenanalyse en wat kan een ondernemer met de data doen?
9:50 uur            Discussie & afronding

Locatie
Beurs WTC, Beursplein 37, 4e etage, kamer 4.58 (kantoor UDSRotterdam)

Aanmelden
We zien u graag op dinsdag 30 mei bij dit tweede Urban College! We starten stipt 8:30 uur zodat u ook op tijd weer in de winkel bent. U kunt zich tot vrijdag 26 mei aanmelden via info@udsrotterdam.nl . Wacht hiermee niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

*Bureau RMC is het grootste retail adviesbureau van Nederland. Al meer dan 25 jaar werken zij aan onderscheidende retail- en dienstverleningsconcepten. Zo verzamelt Bureau RMC tevens 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week passantengegevens in tientallen winkelcentra en de meest belangrijke winkelsteden en winkelstraten van Nederland. De tellingen zijn te bekijken en tot op het half uur nauwkeurig.