Bereikbaarheid binnenstad

Bereikbaarheid binnenstad

Dit is momenteel helaas een bekend plaatje; tijdens de spits kleurt ook de binnenstad donkerrood.

De werkzaamheden raken de bereikbaarheid van de binnenstad en veroorzaakt bij vertrekkende bezoekers veel frustraties en is daarnaast niet bevorderlijk voor de luchtkwaliteit. Een onbereikbare binnenstad raakt de winkeliers direct en verdient de juiste aandacht.

Ondanks dat UDSRotterdam steeds tijdig en juist geïnformeerd wordt door de betreffende instanties, is namens het bestuur van OPCR en de commerciële parkeergarages in een brief aan wethouder Langenberg met spoed gevraagd om actie rondom de bereikbaarheid van de Aert van Nesstraat. Door obstructie aan de Coolsingel die ontstaat door werkzaamheden aan de Maastunnel is dit stukje binnenstad dagelijks een drama.

We zien graag dat richting onze bezoekers de boodschap wordt uitgedragen dat Rotterdam bereikbaar is en vooral HOE de binnenstad het beste bereikbaar is.

Daarover zijn we in gesprek met gemeente, we houden jullie op de hoogte van de uitkomsten en eventuele maatregelen.

Jullie ervaringen en signalen van klanten vernemen wij graag en kunnen bijdragen aan onze boodschap richting gemeente. Deel deze met ons via Chainels!