Evenementenkalender 2018

Evenementenkalender 2018

Rotterdam Festivals is een van de ketenpartners waar wij regelmatig contact mee onderhouden. Het is voor de winkeliers belangrijk op de hoogte te zijn welke festivals wanneer plaatsvinden en welke festivals interessant zijn om als ondernemer bij aan te sluiten. Daarnaast hebben de festivals consequenties voor de bereikbaarheid van de binnenstad; zijn de parkeergarages bereikbaar, welke straten worden afgesloten, etc

Rotterdam Festivals organiseert een bijeenkomst op 30 november a.s. om 16:30 uur bij De Bijenkorf speciaal voor ondernemers in de binnenstad om inspiratie op te doen over op welke wijze u winkeliers, vaak eenvoudig, kunnen aanhaken.

Bijeenkomst 30 november

Op donderdag 30 november om 16:30 uur presenteert Rotterdam Festivals in De Bijenkorf Rotterdam de Evenementenkalender 2018 en kunt u de organisatoren achter de festivals ontmoeten. Het programma bevat inspirerende voorbeelden uit de praktijk, zoals de samenwerking van De Bijenkorf Rotterdam met onder andere  ABN AMRO World Tennis Tournament, International Film Festival Rotterdam, Operadagen Rotterdam en Rotterdamse Dakendagen.
Kom ook en doe inspiratie op hoe u als ondernemer kunt aansluiten bij evenementen.

De officiële uitnodiging zal spoedig via Chainels worden verspreid. Aanmelden kan nu uiteraard ook al via info@udsrotterdam.nl en via hedwig@rotterdamfestivals.nl