Werkbezoek college binnenstad, Dominique op pad met Burgemeester en Wethouders

Werkbezoek college binnenstad, Dominique op pad met Burgemeester en Wethouders

Op Black Friday 24 november bracht het college van Burgemeester & Wethouders een werkbezoek aan de binnenstad. Dominique werd uitgenodigd om een stukje mee te wandelen.

Dominique heeft ter plaatse met wat voorbeelden meer kunnen vertellen over onze doelstellingen en werkzaamheden. Het werkbezoek gaf ook de gelegenheid om te vragen wat we als UDSRotterdam van de gemeente nodig hebben om jullie belangen optimaal te kunnen behartigen. Dominique heeft het college dan ook op het hart gedrukt de komende jaren de binnenstad op de agenda te houden met de daarvoor nodige middelen en inzet. Met de verkiezingen in het vooruitzicht zullen we waar mogelijk benadrukken dat we weliswaar als binnenstad in een goede flow zitten, maar dat die wel kwetsbaar is en valt of groeit met de juiste inzet en aandacht en daar hebben we de gemeente bij nodig!

Wat vinden jullie belangrijk om onder de aandacht te brengen met de naderende verkiezingen? Vul ons gerust aan, we horen graag van jullie.