Column door Prego!: Regeren is vooruitzien

Column door Prego!: Regeren is vooruitzien

Regeren is vooruitzien…

Black Friday, WoW wat een happening!

In september hadden wij de plannen al klaar liggen en wat fijn dat UDSRotterdam ook groots wilde uitpakken voor Black Friday. Deed je nu niet mee of dacht je van, het zal wel loslopen, dan heb je volledig de plank misgeslagen. Je kon geen tv of radio aanzetten of het ging over Black Friday, e-mail boxen ontploffen van de berichten over Black Friday en op social media ging het maar over 1 onderwerp. Een complete gekte was uitgebarsten.

Het kan niemand ontgaan zijn, jong en oud was er van in de ban. Rotterdam had het voorzien en liep WEER voorop! Chapeau UDSRotterdam. Winkels langer open, op bijna elke hoek in de stad een evenement, parkeergarages ouderwets vol, rijen voor de kassa en veel blije gezichten. Of je nu een filiaalbedrijf, grootwinkelbedrijf of een eenmanszaak bent, iedereen kon meedoen en profiteren van de publiciteit van Rotterdam.

Door onze winkeliersvereniging WTC-shops werden er door een team met een tafeldame (foto), kadobonnen en shoppers uitgedeeld onder consumenten in ons winkelgebied.

Ook bij ons, bij Prego! woman-luxury, was het een groot feest, blije klanten, kado’s, drinks and bites en beleving. Wij verkopen prachtige merken in een sfeervolle en relaxte ambiance, waar elke vrouw in haar unieke stijl de deur uit kan gaan aangevuld met mooie accessoires en een dosis positiviteit.

Hopelijk blijven de grote verhuurjongens in Rotterdam inzien, dat een grote stad leuk en interessant blijft door een grote mix aan winkels. Groot en klein, denk aan de slagroom op de taart of de snoepjes van een stad, we hebben elkaar allemaal nodig om voor iedereen in Rotterdam, Nederland en de hele wereld interessant te blijven…

Want 1 ding is zeker…

wat is het toch leuk, een stenen winkel, waar je kunt beleven, waarnemen en voelen…

14 Jaar geleden ben ik Prego! woman-luxury begonnen op de Meent. Wat een verschil met toen en nu, maar nogsteeds ga ik elke dag met veel plezier naar de winkel en vind het fantastisch om met mijn vak bezig te zijn.

Ik, Marinka van de Berg, 49 jaar en voorzitter winkeliersvereniging WTC-shops, had de eer om over dit Black Friday event te mogen schrijven. Fijne feestdagen allemaal!

Marinka van de Berg
Prego! woman-luxury
Meent 118
3011 JS Rotterdam
www.prego-online.nl