Unieke en innovatieve exposure kans voor ondernemers in Taxi’s.

Unieke en innovatieve exposure kans voor ondernemers in Taxi’s.

Wie in Rotterdam een taxi met City Tab aan boord neemt, krijgt via een tablet in de hoofdsteun extra informatie over de stad. De gemeente Rotterdam werkt daarvoor samen met de taxibranche. De gemeente hoopt met de City Tab toeristen en bezoekers zich (nog) meer welkom te laten voelen, meer informatie te bieden over de stad en bezoekers te voorzien van aanbiedingen en kortingen.   

De City Tab is een interactief tablet in de hoofdsteun van Rotterdamse taxi’s die in vier verschillende talen informatie aanbiedt over de stad. Een passagier kan hierop de route volgen en krijgt onderweg informatie over bezienswaardigheden, het laatste nieuws uit de regio en kortingen en aanbiedingen. Daarnaast is de City Tab voorzien van een veiligheidsbutton, die in verbinding staat met de alarmcentrale, in geval van nood!

Unieke kans om uw boodschap onder de aandacht te brengen voor uw doelgroep!
De doelgroep die gebruik maakt van de City Tab taxi’s is uiteenlopend. Zo maken o.a. Rotterdammers, zakenmensen, (dagjes)toeristen en uitgaanspubliek gebruik van de taxi. De City Tab zoekt nauwkeuring met behulp met GPS. Daardoor worden alle grote winkelketens location based vertoond zodra de taxi langs deze locaties rijdt. Vervolgens verschijnt er een pop-up op het scherm met de melding “U bent in de buurt van…”. Wanneer de passagier hier op klikt, wordt er informatie weergeven en kan de tablet op respectievelijke POS (point of sales) via banners, stilstaande of bewegende tekstreferenties promotionele aanbiedingen en kortingsacties weergeven: een unieke manier om uw boodschap over te brengen!

Rotterdamse Taxikeurmerk
In eerste instantie zullen er honderd taxi’s met het informatiesysteem rondrijden in en rondom Rotterdam. City Tab is onlangs onderdeel geworden van het Rotterdamse Taxikeurmerk, waarmee het aantal taxi’s met een City Tab aan boord uitgebreid wordt naar achthonderd voertuigen.

Meer informatie? Bekijk de website www.citytab.nl of neem vrijblijvend contact op via 010 – 820 89 00.