Urban College op 3 juli: Innoveren of capituleren? Trends voor toekomstbestendige retail.

Urban College op 3 juli: Innoveren of capituleren? Trends voor toekomstbestendige retail.

Op dinsdag 3 juli a.s. vindt in samenwerking met Bureau Binnenstad de 5e editie van het Urban College plaats in de inmiddels bekende vorm van een ontbijtsessie.
Dit keer hebben we als gastspreker een inspirerende Retail deskundige uitgenodigd; Tony Wijntuin van WYNE Strategy & Innovation. Tony neemt ons mee in de ontwikkelingen en trends die je niet mag missen bij de ontwikkeling van een toekomstbestendige binnenstad; de zogenaamde ‘retail-V8’ voor de Rotterdamse Binnenstad. Welke V8 dit precies zijn verklappen we nog niet….

Wij ontvangen jullie graag vanaf 8:15 uur, start programma 8:30 uur met aansluitend ruimte voor napraten en vragen, einde 9:50 uur. De definitieve uitnodiging volgt zodra de locatie bekend is. Aanmelden kan uiteraard al via info@udsrotterdam.nl. Noteren jullie 3 juli alvast in de agenda?