BIZ: Informele draagvlakmeting behaald!

Allemaal armen waarvan de handen elkaars polsen vastpakken, symbool voor samenwerken, bij nieuwsbericht over BIZ

BIZ: Informele draagvlakmeting behaald!

Goed nieuws; we hebben de informele draagvlakmeting voor de BIZ behaald! Dit met dank aan velen van jullie die dit mogelijk maakten.

Wat is ook alweer een BIZ? De BIZ (Bedrijven Investerings Zone) is een afgebakend gebied in een winkelgebied waarin we met elkaar investeren op het gebied van veiligheid, een schoon & heel gebied, bereikbaarheid, marketing & promotie. Kortom; de inzet die jullie nu (grotendeels) al gewend zijn vanuit UDSRotterdam, maar dan met een bijdrage van iedereen waardoor we nog meer kunnen bereiken.

Wanneer we voldoende draagvlak weten te creëren wordt de BIZ ingevoerd. De komende maand vinden met de diverse winkeliersverenigingen en hun vastgoed eigenaren gesprekken plaats waarin we verder verkennen waar ieders ambities en wensen liggen om zo te komen tot een sterk BIZ plan. We worden hierin begeleid door Stad & Co die al veel ervaring heeft met het behalen van een grotere BIZ in het gehele land. Vanaf eind oktober wordt het echt spannend omdat dan de formele draagvlakmeting plaats zal vinden waarbij we jullie vragen of je deel wilt nemen aan de BIZ. Vanaf eind augustus zullen we ons BIZ plan presenteren en onder jullie aandacht brengen. Hebben jullie nu al vragen? Schroom niet, input is welkom en wij horen graag van jullie!