Column door Simone van der Hart van Coccinelle: Central Plaza is dé perfecte verbinding tussen CS en het stadscentrum

Column door Simone van der Hart van Coccinelle: Central Plaza is dé perfecte verbinding tussen CS en het stadscentrum

Dit jaar maar liefst al 25 jaar is Central Plaza dé perfecte passage van Rotterdam CS naar het hartje centrum van Rotterdam. In deze knusse shopping gallery vind je, behalve een variëteit aan populaire horeca als Vapiano, Gallery Kitchen en Miso Sushi, ook een aantal unieke detaillisten als Plaza Juwelier, Kicks damesmode en natuurlijk Coccinelle Kids & Coccinelle Shoes namens ondergetekenden 😉

Coccinelle hoorde al vanaf het begin van Plaza (onder de Rotterdammers) bij het groepje ondernemers die zich ‘durfde’ te vestigen in dit bijzondere stukje winkelgebied en we hebben dan ook een hoop meegemaakt in de afgelopen decennia. Want op een of andere manier blijft Central Plaza altijd een uitdaging voor zowel de Gemeente Rotterdam als voor het bezoekend publiek. Marc Bakker van Coccinelle Fashion zet zich als voorzitter van de winkeliersvereniging Central Plaza, secretaris van het Ondernemersplatform Centrum Rotterdam (OPCR) en bestuurslid van UDSRotterdam in voor het kernwinkelgebied, de bekendheid en bereikbaarheid van Central Plaza.

Gelukkig trekken we met Coccinelle klanten vanuit het hele land en dat komt vooral door ons unieke merkenpakket en door onze toch wel Rotterdamse manier van ondernemen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten ons vinden en ook blijven bezoeken zijn we niet alleen erg actief binnen onze winkeliersvereniging, maar ook ons eigen klantenbestand wordt actief bereikt.

Natuurlijk staat service bij ons hoog in het vaandel en iedere klant wordt bij ons nog echt ‘geholpen’. Dit vinden wij ook echt een must voor de kindermode an sich en zeker in het high-end segment waarin wij ons bevinden. In de huidige markt waarin de consument mobieler en bewuster is dan ooit, is het juist door goede service dat je het verschil kunt maken.

Mede door ons sterke team, zowel in de winkels als in onze klantenservice, is het maken van dit verschil voor ons absoluut geen moeite. We gaan gezamenlijk nog iedere dag met veel plezier aan de slag en we willen alleen maar beter worden in wat we doen!