Oproep: Black Friday 23 november

Oproep: Black Friday 23 november

Na het overweldigende succes van de eerste editie wordt ons regelmatig gevraagd wat de plannen zijn voor dit jaar. We hebben er weer zin in!


Heb je al een idee of actie in gedachten voor Black Friday, een spoordeeluitje, een winactie of iets anders spraakmakends? We hebben geleerd van vorig jaar en zullen ook deze editie de consument pas in de laatste 2 weken informeren over de exacte acties in de winkels maar een goede voorbereiding is een waardevol ingrediënt voor succes dus vertel ons waar wij zeker op in moeten zetten en waar jullie aan mee zouden willen doen.

In de komende maanden zullen we jullie via Chainels informeren over de voorbereidingen zodat alleen leden op de hoogte zijn en we toe kunnen werken naar een mooie lancering van het programma!