Suikerfeest: goed ontvangen en voor herhaling vatbaar!

Suikerfeest: goed ontvangen en voor herhaling vatbaar!

Vanuit UDSRotterdam is het initiatief gestart om als collectief uit te pakken in de periode rond het Suikerfeest. We liepen hierin voorop en kregen vanuit de pers dan ook de nodige –positieve- aandacht voor dit initiatief. Op de woensdag vóór het Suikerfeest zijn 1.000 cadeaudoosjes met halal-snoepjes uitgedeeld op het Binnenwegplein en in Central Plaza. Op het digitale reclamebord op het Binnenwegplein stond ruim een week lang de uiting ‘Vrolijk Suikerfeest’. Daarnaast hadden een aantal winkels verruimde openingstijden om deze klant die vooral inkopen doet op het gebied van food, beauty en fashion extra gelegenheid te geven om deze inkopen te doen.

Op vrijdag 15 juni pakte LijnB uit met een speciale Suikerfeesteditie met sfeervolle optredens. Ook op deze vrijdag werden in de Markthal nog eens 250 cadeaudoosjes uitgedeeld.
Met name de cadeaudoosjes en de optredens kregen enorm veel waardering op onze Socials en het filmpje van het optreden is massaal gedeeld.
De resultaten van de Lijnbaan Facebookpagina delen we graag met jullie:
– De post met het filmpje van Dakka Marakchia (optreden vrijdagavond) heeft 106.235 mensen bereikt en telt in totaal 4265 reacties, opmerkingen en deelacties.
– De video zelf is 53.272 keer bekeken en leverde 228 nieuwe volgers op.

We kijken dan ook terug op een succesvolle 1e editie en zijn tevreden over de timing van de acties. We vernemen graag jullie ervaringen!  Volgend jaar pakken we dit graag weer met jullie op.