Column Just Brands Store – Sander Vliegenthart

Column Just Brands Store – Sander Vliegenthart

Mijn eerste dag als bedrijfsleider zal ik nooit vergeten. Dit was maandag 15 mei 2017: de dag van de huldiging omdat Feyenoord weer kampioen werd. Onder ME begeleiding werd ik teruggebracht naar mijn oorspronkelijke tweede huis, Just Brands Rotterdam (Lijnbaan 79a), terwijl “You never walk alone” vanaf het Stadhuis te horen was.

Werken op de Lijnbaan
Vanaf juni 2013 ben ik werkzaam voor Just Brands Rotterdam. In die tijd ben ik begonnen als “Blijmaker”, ook wel verkoopadviseur genoemd, en kon ik in 2014 de stap maken naar assistent bedrijfsleider. Vervolgens mocht ik verder als bedrijfsleider van Just Brands Zoetermeer. Vanaf mei 2017 ben ik gevraagd om het roer weer over te nemen in Rotterdam.

Werken op de Lijnbaan is voor mij het leukste wat ik kan verzinnen. Het leven draait wat mij betreft om plezier maken en eruit halen wat er in zit. Deze twee belangrijke eisen kan ik kwijt binnen mijn werk als bedrijfsleider van de grootste Just Brands Store in Nederland.

Werken in een winkel is dynamisch: door met zijn allen, op de juiste manier en met de juiste mindset oprechte vragen te stellen kom je erachter hoe je een bezoeker “blij” kunt maken. Dit doen we nu al ruim vijf jaar met bezoekers uit Rotterdam en omstreken, tot heel ver daarbuiten.

Rotterdam is een wereldstad en we maken veel toeristen blij, toch heeft deze winkel in de afgelopen vijf jaar een grote klantenkring opgebouwd.

Waar ik en ook al mijn collega’s elke dag weer energie uit halen, is dat je ziet dat de klant terugkeert. Dit brengen wij teweeg als team met een welbekende, Rotterdamse mentaliteit: eerlijk en oprecht advies en een goed  gesprek bij een lekkere bak koffie. We staan elke dag klaar met een glimlach op ons gezicht en nu dus ook twee weken lang met het mooiste T-shirt van Nederland wat je alleen bij Just Brands Rotterdam kunt krijgen! Zoals ik draag op de foto: het Rotterdam CityTee.

JB CityTee
Just Brands heeft in samenwerking met PME Legend speciaal voor Rotterdam een T-shirt gemaakt. Het T-shirt is onderdeel van een unieke serie “CityTees”, ontwikkeld om de verbinding van Just Brands met de 14 vestigingssteden te benadrukken. Op dit City T-shirt is het wapen van Rotterdam op een stijlvolle manier verwerkt in het klassieke wings-logo van PME Legend. Je ontvangt er één gratis bij besteding vanaf €99,- bij Just Brands Rotterdam. De actie loopt vanaf zaterdag 22 september, zolang de voorraad strekt. De CityTees worden in limited-edition uitgebracht en zouden dus zomaar eens collectors items kunnen worden.

Tijdens de actie kan er kans gemaakt worden op een complete outfit ter waarde van €500 bij Just Brands Stores. Hoe? Door een foto te maken in het City T-shirt op een bekende locatie in Rotterdam en deze te posten op Instagram of Facebook met #JBCITYTEE.

– Sander Vliegenhart; bedrijfsleider Just Brands Store Rotterdam aan de Lijnbaan 79 A