Advies openstelling Black Friday en feestdagen najaar

Advies openstelling Black Friday en feestdagen najaar

Het advies openstelling rondom de komende feestdagen en het event Black Friday is tot stand gekomen tijdens het overleg met de grootwinkelbedrijven en besturen van de winkeliersverenigingen.

Op Black Friday zal er richting de bezoeker worden gecommuniceerd dat de winkels tot minimaal 23:00 uur open zijn. De Bijenkorf opent op Black Friday zelfs tot 24:00 uur. De verwachting is dat meer ondernemers zullen volgen. De RET heeft aangegeven de dienstregeling van het Metronetwerk hierop aan te passen. Black Friday is vorig jaar de drukste dag geweest in het Metronetwerk, zelfs drukker dan het kampioenschap van Feyenoord en de Marathon. Wij roepen bij deze de ondernemers op om de openingstijden zoveel mogelijk via Chainels met elkaar te delen. Door de verruimde openingstijden tot 19:00 uur is er voor gekozen om geen extra koopavonden rondom Sinterklaas te houden.

Klik hier voor het advies openingstelling