Uitnodiging 2 november: Bijeenkomst BIZ met wethouder Kathmann

Uitnodiging 2 november: Bijeenkomst BIZ met wethouder Kathmann

Het kernwinkelgebied van Rotterdam staat aan de vooravond van de stemronde voor de BIZ (Bedrijveninvesteringszone). Met de BIZ voor winkeliers en winkelpandeigenaren draagt iedereen bij aan de inzet op het gebied van schoon, heel, veilig, bereikbaarheid, marketing & promotie voor de binnenstad!

 

Speciaal voor het Lijnbaangebied zijn de winkelpandeigenaren en winkeliers uitgenodigd voor een bijzondere bijeenkomst waarin we u bijpraten over de doelstellingen van de BIZ. Aanwezig zijn onder andere wethouder economie Barbara Kathmann en stadsdichter Derek Otte die een ode zal brengen aan de Lijnbaan.

 

We hopen u te mogen begroeten op deze bijzondere bijeenkomst! De uitnodiging vindt u hier.