Rotterdam centrum gaat voor de grootste BIZ (Bedrijven Investerings Zone) van Nederland.

Rotterdam centrum gaat voor de grootste BIZ (Bedrijven Investerings Zone) van Nederland.

UDSRotterdam heeft als doel om van de binnenstad van Rotterdam de meest vernieuwende binnenstad van de Benelux te maken met een bijdrage van alle eigenaren en winkeliers in het gebied. Voor 2023 wordt gestreefd naar 15% meer bestedingen, 15% meer bezoekers en een 20% hogere waardering. Door een hechtere samenwerking willen de eigenaren en winkeliers de leefbaarheid en veiligheid, de ruimtelijke kwaliteit en de economische ontwikkeling in dit gebied verder bevorderen.

 

In bijgaande documenten treft u alle belangrijke informatie aan over de BIZ voor Rotterdam Centrum:

Voor vragen kunt u contact opnemen met UDSRotterdam op 010-2051510 of via info@udsrotterdam.nl