Black Friday 2018 wederom succesvol

Black Friday 2018 wederom succesvol

Het Black Friday weekend was wederom een groot succes. Ondanks toenemende concurrentie van omliggende steden en dankzij het goede weer, alle toffe acties/kortingen van winkeliers en de vele events in het winkelgebied was het een topdrukte in de stad!

Het was niet overal even druk; de nog te ontvangen passantentellingen zullen het moeten uitwijzen. Uiteraard nemen we dit mee in de evaluatie later dit jaar. Door gezamenlijke inzet van alle partners van het Toezichtsmodel werden kleine incidenten direct aangepakt en daardoor klein gehouden. Hoe het Toezichtsmodel een event als Black Friday ervaart lezen jullie in de column van Politie, geschreven door Henri Appeldoorn operationeel coördinator politie toezichtmodel Rotterdam Centrum.