Oud & Nieuw afhekken Lijnbaan en Binnenwegplein

Oud & Nieuw afhekken Lijnbaan en Binnenwegplein

Oud & Nieuw: Afhekken Lijnbaan en Binnenwegplein
Tijdens de jaarwisseling worden de Lijnbaan en het Binnenwegplein in opdracht van de Directie Veilig afgesloten met hekken zodat de winkels beschermd zijn tegen mogelijk vandalisme. Anders dan vorig jaar wordt dit proces door UDSRotterdam gecoördineerd en worden de hekken pas geplaatst na sluitingstijd van de winkels. We gaan ervan uit dat de winkels op deze dag om 18:00 uur sluiten, mocht dit anders zijn dan horen wij dit graag. De Korte Lijnbaan blijft bereikbaar.

 

Plaatsen hekken
De hekken worden op 31 december vanaf 18:30 uur geplaatst en op 1 januari einde dag weer verwijderd. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over het plaatsen en verwijderen van de hekken. Daarnaast is het team van UDSRotterdam aanwezig en bereikbaar op 010 2051510.

 

Naar huis met de Metro?
De RET heeft aangegeven dat de metro’s blijven rijden tijdens de jaarwisseling zodat iedereen veilig thuis kan komen. Houdt er wel rekening mee dat jullie OV-chipkaarten voldoende zijn opgeladen. De RET sluit namelijk op 31 december alle OV-oplaadpunten vanaf 15:00 uur af tot de volgende dag 12:00 uur.
(foto:ANP)