Winterjazz in the City

Winterjazz in the City

Winterjazz in the City
Van 7 t/m 31 december zullen professionele muzikanten van Closer to Jazz in samenwerking met Jazz de Ville op vrijdag, zaterdag en zondag trio-optredens verzorgen op steeds wisselende locaties in het centrum.

 

Closer to Jazz
Professionele muzikanten van Closer to Jazz brengen knallende jazzmuziek daar waar het hoort: Midden in de stad, in clubs en kroegen en dicht bij de mensen. In de maand december brengen zij live jazz daar waar je het niet verwacht: midden op straat of in de winkels van de winkelgebieden Plaza, Kruiskade, (Korte) Lijnbaan en het Binnenwegplein. Zo komen we met z’n allen op swingende wijze in de stemming voor de feestdagen!

 

Winterjazz in the City wordt aangeboden door de winkeliersverenigingen Plaza, Kruiskade, Lijnbaan alsmede Manhave Vastgoed. Het totale programma wordt binnenkort hier gepubliceerd.