Uitnodiging deelnemersplatform 25 maart a.s.

Uitnodiging deelnemersplatform 25 maart a.s.

Beste leden van de BIZ Rotterdam Centrum,

 

Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor het eerste deelnemersplatform op 25 maart van 9:15 -11:00 uur in het WTC.

 

Introductie gebiedsraden en eerste promotieplannen
Na het behalen van de BIZ zijn we gestart met het samenstellen van de gebiedsraden met vertegenwoordiging vanuit de winkeliers en de winkelpandeigenaren. Gezamenlijk maken zij plannen voor de besteding van hun eigen promotie- en marketinggelden. Tijdens het deelnemersplatform stellen de gebiedsraden zichzelf aan jullie voor en geven zij een eerste indruk van hun plannen voor 2019.

 

Lancering Retailmonitor
Met gepaste trots lanceren we tijdens het deelnemersplatform de Retailmonitor; het kwalitatieve meetinstrument waarmee we maandelijks inzicht krijgen in onze bezoekersaantallen, hun bestedingsgedrag en waardering voor het kernwinkelgebied. Tony Wijntuin van Wyne Strategy & Innovation zal de Retailmonitor toelichten en is beschikbaar om vragen te beantwoorden.

 

Netwerken, inspireren en informeren
De bijeenkomsten zijn exclusief voor deelnemers aan de BIZ Rotterdam Centrum. Zowel de deelnemende winkelpandeigenaren als winkeliers worden 2x per jaar uitgenodigd voor het deelnemersplatform waar de deelnemers worden geïnspireerd, geïnformeerd en vooral elkaar kunnen ontmoeten.

 

We hopen jullie te mogen begroeten op 25 maart! In verband met de catering wordt aanmelden via info@udsrotterdam.nl gewaardeerd.