Expertmeeting Digitalisering op 16 april

Expertmeeting Digitalisering op 16 april

Naar aanleiding van signalen over de internetfaciliteiten voor de binnenstad tijdens het overleg met de Grootwinkelbedrijven en wethouder Kathmann heeft de gemeente vaart achter dit onderwerp gezet. Ook vanuit de UDSRotterdam willen we aandacht besteden aan het onderwerp digitalisering.

 

Daarom organiseren we een expertmeeting op 16 april, bedoeld als inventarisatie onder de ondernemers: Wat heb je nu en wat heb je nodig voor welk gebruik? Om te kunnen inventariseren waar de behoefte ligt, hebben we meer informatie nodig over de mogelijkheden. Immers, de meesten van ons zijn op dit gebied geen expert. Daarom willen we tijdens de meeting informeren, inspireren en vervolgens inventariseren.

 

Na deze inventarisatie stellen we met gemeente een digitaliseringsagenda op. De heer Frank Vieveen, programmamanager digitale economie van gemeente Rotterdam, is hiervoor vrijgemaakt en is ons aanspreekpunt.

Aanmeldingen voor deze expertmeeting – met ontbijt – op 16 april  (van 8:45 – 10:00 uur) kan via info@udsrotterdam.nl of telefonisch op 010-2051510. Locatie expertmeeting: Kantoor UDSRotterdam aan de Hennekijnstraat 37B.