GastRO en LEKKER LAAT – 24 t/m 26 mei

GastRO en LEKKER LAAT – 24 t/m 26 mei

Op veler verzoek organiseren we op vrijdag 24 mei een Late Night Shopping event: LEKKER LAAT. Een mooi moment net na de ontvangst van het vakantiegeld. Om zoveel mogelijk bezoekers naar het centrum te trekken, organiseren we binnenstadsbreed een culinair weekend (24 t/m 26 mei) waar de deelgebieden, maar ook ondernemers individueel op zullen aanhaken.

 

Buro voor de Boeg heeft hiervoor de uiting GastRO ontworpen. ‘Gast’ van Gastronomisch èn Gastvrij; extra gastvrij want op vrijdag 24 mei zijn de winkels zelfs tot 23:00 uur geopend. Het gehele weekend worden bezoekers verwend met culinaire hoogstandjes in de Kookgoot, met hapjes en drankjes bij verschillende Foodtrucks in de stad en op het culinaire plein in Plaza. De programma’s worden nog volop uitgewerkt en worden, zodra bekend, middels een extra nieuwsbrief onder de aandacht gebracht.