Suikerfeest 2019

Suikerfeest 2019

Gezien de succesvolle 1e editie van het Suikerfeest vorig jaar wordt er ook dit jaar weer volop aandacht besteed aan het naderende Suikerfeest. Aanstaande zaterdag worden er op het Binnenwegplein en in Central Plaza cadeaudoosjes uitgedeeld aan het winkelend publiek. Uiteraard gevuld met halal snoepgoed en bedoeld om te bewaren tot aan het Suikerfeest zelf. Vorig jaar werd dit ontzettend gewaardeerd en werden vele handen geschut om de winkeliers te bedanken dat aan deze viering werd gedacht.

De Dakka Marakchia groep die vorig jaar samen met een moderne hiphop dansgroep optrad was vorig jaar een hit; het filmpje op facebook en werd maar liefst 57.000 keer bekeken, kreeg 764 likes en 213 reacties. Dit jaar zijn ze weer van de partij op het Binnenwegplein en de Lijnbaan. Diezelfde dag treedt Closer to Jazz meerdere malen op in het Kruiskade gebied.