UDSRotterdam zoekt grote (win)acties voor Black Friday

UDSRotterdam zoekt grote (win)acties voor Black Friday

Black Friday is al twee jaar een heel succesvol evenement in de binnenstad. Het is inmiddels de drukste dag van het jaar zowel in de winkels als in het metronetwerk. De lat ligt hoog en daarom willen we dit jaar de winactie(s) spectaculairder maken dan ooit en daar hebben we jullie hulp bij nodig.
Wil jij met je organisatie of brand meewerken aan een unieke winactie? We denken graag mee. Hoe groter hoe beter. UDSRotterdam kan in ieder geval samen met haar partners de actie faciliteren. Ook hierbij ligt de lat hoog en willen we de actie koppelen aan grote merken zoals bijvoorbeeld &C, Linda en andere grote merken die bij de actie passen. We horen graag van je! Mookhoek@udsrotterdam.nl of 010-2051510