Collectieve trainingen in oktober

Op 14, 21 en 28 oktober organiseert UDSRotterdam speciaal voor leden van de BIZ Rotterdam Centrum de eerste collectieve trainingen over criminaliteitspreventie, klantvriendelijk beveiligen en terreurdreiging. Deze trainingen zijn specifiek bedoeld voor zowel winkelmedewerkers als beveiligers en gericht op de preventieve en gastvrije aanpak die een steeds belangrijkere rol speelt in ons gebied. Deelname aan deze trainingen is kosteloos voor BIZ-leden.

 

De onderwerpen voor de trainingen zijn zorgvuldig en in overleg met leden en het Toezichtsmodel geselecteerd. UDSRotterdam heeft voor Risc & Fraud Training Center gekozen, een gerenommeerd en landelijk opererend trainingsbedrijf met veel ervaring in de Retailbranche. Hierdoor zijn de voorbeelden en lesstof herkenbaar en direct te implementeren in de dagelijkse werksituatie.

 

Na afronding van de training ontvangen de deelnemers een certificaat. Dit certificaat geeft aan dat de deelnemer de training succesvol heeft afgerond en daarmee getraind is in de preventieve en gastvrije aanpak die gewenst is in het BIZ-gebied.

 

Voor de trainingen geldt vol = vol maar bij voldoende animo vragen we meerdere trainingsdata aan. Je mag dan ook meerdere medewerkers per winkel aanmelden. Meer informatie over de inhoud, opzet en data van de drie verschillende trainingen lees je via onderstaande links. Per training vind je daar ook informatie om je direct aan te melden.

 

Criminaliteitspreventie – maandag 14 oktober van 9:00-12:00 uur

Klantvriendelijk beveiligen – maandag 21 oktober van 9:00-12:00 uur

Terreurdreiging – maandag 28 oktober van 9:00-11:00  uur