Verrassende matches met HalloWerk

Verrassende matches met HalloWerk

 

Vacatures in Retail 
Economisch gaat het goed, het aantal banen groeit. Tegelijkertijd staan er veel mensen langs de zijlijn van de arbeidsmarkt. Er zijn veel openstaande vacatures maar werkgevers komen onvoldoende in contact met die talentvolle mensen die wel graag willen en kunnen werken. UDSRotterdam heeft diverse malen het initiatief genomen om geschikte samenwerkingsverbanden te verkennen maar deze initiatieven hebben jullie nooit bereikt omdat wij de voorstellen van de beoogde partners niet concreet of kwalitatief onvoldoende vonden om aan jullie voor te leggen.

Onlangs hebben wij kennis gemaakt met HalloWerk. Hun laagdrempelige werkwijze en daarbij horende organisatie vinden we geschikt en introduceren we bij deze graag aan jullie:

HalloWerk is bij uitstek geschikt voor vacatures in de retail, omdat de werkzoekenden in dit online platform vaak over de juiste kwaliteiten, vaardigheden en interesses beschikken. HalloWerk maakt binnen het platform onderscheid tussen profielen zoals aanpakkers, verkopers en helpers, waardoor de vacatures nog beter ingevuld kunnen worden.

Ook op zoek naar talentvol en gemotiveerd personeel?
HalloWerk voegt een extra dimensie toe aan de traditionele manier van werven. Als werkgever krijg je direct toegang tot de kandidaten die zijn ingeschreven bij gemeenten in de regio en bekijk je gemakkelijk hun motivatie en ervaring. Kandidaten op het oog? Dan benader je ze direct of met ondersteuning van het WerkgeversServicepunt. Ook interesse om HalloWerk werkgever te worden? Neem dan contact met ons op via hallowerk@rotterdam.nl