Aanhaken op Black Friday en Stichting Jarige Job? Zo doe je dat:

Aanhaken op Black Friday en Stichting Jarige Job? Zo doe je dat:

Er zijn veel manieren te bedenken hoe je kunt aanhaken op Black Friday en de acties van Stichting Jarige Job tijdens het event zelf en gedurende de gehele decembermaand. Onderstaand ter inspiratie een aantal mogelijkheden:

  • Heb je een toffe actie voor op de eventpagina van Black Friday (Facebook en Instagram) lever deze inclusief foto en logo aan via info@udsrotterdam.nl. Let op: dit doen wij alleen voor onze leden.
  • De event uitingen worden z.s.m. gedeeld in Chainels en zijn voor alle leden rechtenvrij te gebruiken. Gebruik deze event logo’s zoveel mogelijk op jullie eigen socials alsmede de hashtags #blackfriday010 #mooigebaar #jarigejob;
  • De deurhangers van Black Friday worden begin volgende week uitgedeeld;
  • Stichting Jarige Job stelt donatieblikken beschikbaar voor op de counters in jullie winkel. Deze kunnen de gehele decembermaand blijven staan. Jarige Job faciliteert het geheel (brengen en ophalen), het enige dat je even moet doen is voor woensdag 13 november laten weten hoeveel blikken je nodig hebt via jorgen@stichtingjarigejob.nl;
  • Producten doneren; alles wat in een verjaardagsbox past voor kinderen tussen 4 en 12 jaar en met een maximale waarde van rond de 15,-. Deze kunnen worden afgegeven in de pop-up store of maak een separate afspraak met St. Jarige Job via jorgen@stichtingjarigejob.nl;
  • Geld mag uiteraard ook worden gedoneerd. Neem daarvoor contact op met jorgen@stichtingjarigejob.nl;
  • Een aantal uur personeel beschikbaar stellen voor de bemanning van de pop-up store;
  • Iedere andere manier is bespreekbaar: Stichting Jarige Job komt graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken. Met een aantal winkeliers is al een actie op maat verzonnen!