Oproep indienen stadsprogramma Rotterdam Festivals

Oproep indienen stadsprogramma Rotterdam Festivals

UDSRotterdam is volop in gesprek met de gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners en Rotterdam Festival om te onderzoeken hoe het kernwinkelgebied kan worden aangehaakt op het programma en om het winkelen onderdeel te laten zijn van de Songfestivalkalender. Belangrijke onderwerpen bij deze gesprekken zijn hospitality, citydressing en de programmering. We doen er alles aan om het BIZ gebied als podium aan te bieden voor de festiviteiten. Een lijst met mogelijke locaties en podia binnen ons gebied leveren wij aan bij Rotterdam Festivals. Heb jij een geschikte locatie en wil je op de lijst? Stuur dan een e-mailbericht aan info@udsrotterdam.nl. Concreter kunnen we op dit moment nog niet zijn maar een ding is zeker; het wordt één groot feest!

 
Het Eurovisie Songfestival vindt plaats op 12, 14 en 16 mei 2020 in Ahoy Rotterdam. Voor én tijdens het songfestival, van vrijdag 8 tot en met zaterdag 16 mei, komt er een stadsprogramma. Rotterdam Festivals ontvangt hier graag plannen voor. Heb je een goed idee en heb je ervaring met het organiseren van evenementen? Klik hier voor meer informatie over het indienen van het plan. Indienen kan tot 15 december a.s.