BIZ Team Schone Stad

BIZ Team Schone Stad

Het reinigingsteam van Schone Stad die werkzaam is in het BIZ gebied heeft nieuwe werkkleding. Nieuw is tevens dat de pakken voorzien zijn van voornaam en gebiedsaanduiding waarin die dag wordt gewerkt. Alle leden van het team volgen jaarlijks een cursus gastheerschap. Zodoende is het team goed benaderbaar en heeft iedereen standaard een citymap op zak zodat bezoekers op weg worden geholpen. Spreek het team gerust aan; ze zijn trots op hetgeen ze doen, helpen graag of geven uitleg over hun werkzaamheden. Iedere maand loopt UDSRotterdam samen met Stadsbeheer en Schone stad een schouw door het gebied waarbij het kwaliteitsniveau van het schoon en heel wordt beoordeeld. Ondernemers, vastgoedeigenaren en beheerders zijn van harte welkom.
Aanmelden kan via info@udsrotterdam.nl