BIZ netwerkbijeenkomst 16 maart; save the date

BIZ netwerkbijeenkomst 16 maart; save the date

Save the date!
Speciaal voor de leden van de BIZ organiseren we netwerkbijeenkomsten. De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op maandagochtend 16 maart.
Inloop 08:15 uur, start 08:30 tot uiterlijk 10:00 uur. De uitnodiging met definitieve locatie volgt spoedig. Het centrale thema is dit jaar, hoe kan het ook anders, het Eurovisie Songfestival. UDSRotterdam presenteert het programma rondom het event.

 

Eurovision Village landt op de Binnenrotte 
Vorige week werd bekend dat het Eurovision Village van 8 t/m 16 mei zich op de Binnenrotte zal vestigen. Dit is de officiële fanzone van het Eurovisie Songfestival. In het Eurovision Village komen naar verwachting duizenden fans bijeen waar natuurlijk diverse (Songfestival) artiesten zullen optreden.
Het BIZ gebied zal in ieder geval aanhaken op de toffe citydressing plannen die gemeente momenteel uitwerkt en waarbij UDSRotterdam zeer nauw betrokken is. In de loop van volgende week kunnen de eerste visuals worden getoond. Ook haken we aan op de stadsprogrammering via Rotterdam Festivals en worden er ondernemerspakketten aan onze leden ter beschikking gesteld.