Lijnbaanse trots, iconische vitrines komen terug!

Lijnbaanse trots, iconische vitrines komen terug!

De Lijnbaan was de eerste autovrije winkelpromenade ter wereld en is het icoon van de wederopbouw en daar zijn we trots op! Om dit te vieren worden er tijdelijk drie iconische vitrines in het gebied teruggeplaatst. Het ontwerp is gebaseerd op de oorspronkelijke vitrines uit de jaren 50 en doet eer aan de monumentale status van de Lijnbaan.

 

Vanaf volgende week beginnen de werkzaamheden voor het plaatsen van de vitrines. De vitrines worden op een later moment officieel geopend. Tot die tijd blijft de programmering geheim en worden de vitrines voorzien van een passende bestickering. We kunnen al wel vertellen dat de wisselende programmering innovatief, interactief en verrassend is zodat het de bezoekers verwondert en bijdraagt aan de totale winkelbeleving.

 

Op de foto’s zijn de oorspronkelijke vitrines afgebeeld, klik hier voor een impressie van het ontwerp en inzage in de locaties.