Unieke Rotterdam VR beleving op arrenslee kerstman

Santa’s Rotterdam Ride in première op YouTube.

 

Altijd al eens in de arrenslee van de kerstman willen vliegen? Rotterdam maakt dit vanaf vandaag mogelijk en lanceert een unieke Virtual Reality (VR) video waarin je als kijker je een passagier waant in de arrenslee van de kerstman.

 

Omdat Rotterdam niet iedereen tegelijk kan verwelkomen in de mooiste tijd van het jaar, bedacht Rotterdam deze unieke beleving. Met deze video wordt Rotterdam naar de bezoeker gebracht. Komende weken delen kerstvrouwen cardboard VR brillen uit aan het winkelend publiek en zijn deze te winnen via leuke acties op Social Media. Ook zonder een VR bril is de 360 graden video een unieke beleving die je niet wilt missen.

 

De arrenslee van de kerstman vliegt ’s nachts langs de mooiste plekken van Rotterdam en kan daarbij 360 graden om zich heen kijken. De video start in de Koopgoot en vliegt langs het Centraal Station, de Markthal, het depot Boijmans Van Beuningen, de Kruiskade, de Lijnbaan, de Euromast, het havengebied, de kop van Zuid en eindigt bij de Erasmusbrug.

 

De film is de gehele decembermaand, tot en met zondag 3 januari 2021 te bekijken. Voor de beste beleving zet je voor het kijken de video op de hoogste afspeelkwaliteit.

 

Deze VR beleving wordt aangeboden door de ondernemers en vastgoedeigenaren van de Rotterdamse Binnenstad alsmede door de Gemeente Rotterdam; onder regie van de Urban Department Store Rotterdam.

 

Link: https://youtu.be/zCBqs6z0elY