Liefdesberichten in BIZ Rotterdam Centrum

Corona blijft ons allemaal parten spelen en dat is meer dan begrijpelijk. Met elkaar maken we er het beste van, blijven we positief en dat mag ook wel eens gedeeld worden. Vanaf vandaag zijn er daarom liefdevolle en hoopgevende boodschappen van Rotterdammers te zien op leegstaande of afgetimmerde winkelpanden in het BIZ gebied. Zo bieden we plek aan persoonlijke, prikkelende en geheimzinnige berichten van Rotterdammers aan bijvoorbeeld een geheime liefde, favoriete shop, collega of familielid; op z’n Rotterdams met ironie en humor.

De teksten zijn hartverwarmend, verrassend en zullen je zeker een glimlach bezorgen. Dit project geeft niet alleen letterlijk kleur aan het BIZ-gebied maar draagt ook bij aan de beleving en uitstraling van het winkelgebied. En dat is natuurlijk helemaal een prettige ervaring voor de bezoekers wanneer ze vanaf 10 februari hun online bestelling komen ophalen.

Zelf meedoen?
Misschien ben je de actie al online tegengekomen, maar deze wensen halen we op via de Rotterdamse Valentijnswens van initiatiefnemer Stichting De Loodsen. Er zijn er al vele honderden binnen, maar eigen wensen insturen kan ook nog steeds. Het AD heeft er ook al een leuk artikel over geschreven: ‘Smoorverliefd? Zo verovert Cupido de harten van Rotterdammers’