Eurovisie Songfestival in alle etalages

Nog 31 dagen tot de finale van het Eurovisie Songfestival. Tijd om de stad aan te kleden. Studio VollaersZwart heeft in opdracht van Gemeente een speciale Citydressing ontwikkeld die de hele wereld over zal gaan. Daarmee wordt Rotterdam de komende periode top of mind!

Er zijn veel regels rondom het gebruik van de huisstijl van het Eurovisie Songfestival. Heel veel zaken mogen helaas niet en dat leverde een aantal uitdagingen op. Hoe gaaf is het dan wel niet dat na veel inspanning van UDSRotterdam het BIZ gebied toch mag worden aangekleed met deze huisstijl. Van 26 april t/m 22 mei worden alle etalageruiten in het BIZ-gebied voorzien van bovenstaande ESF- stroken. Deze citydressing draagt voor een groot deel bij aan een gezellig, feestelijk en uitnodigend winkelgebied.