Eurovisie Songfestival in Rotterdam Centrum

Deze week is het dan eindelijk zover! Vanavond vindt de eerste halve finale plaats, donderdag de tweede halve finale en zaterdag de finale. Fantastische beelden van Rotterdam vliegen de wereld over; Rotterdam is deze week top of mind! 

 

Wij zijn trots dat het BIZ gebied heeft kunnen aansluiten op de officiële citydressing op etalages én met een speciale ESF-vitrine. Het Eurovisie Songfestival kleurt de stad; de positiviteit spat er vanaf en de stad zingt en danst.

 

Speciale ESF-vitrine
Nederland is 1 van de 7 landen is die al sinds de 1e editie in 1956 deelneemt aan het Eurovisie Songfestival. In totaal heeft Nederland al 60 keer meegedaan, is 26 keer bij de beste 10 geëindigd en heeft 5 keer het songfestival gewonnen. Luister naar deze 5 winnende Nederlandse nummers bij de vitrine op de Lijnbaan, kom in de stemming en #SWINGALONG met ESF2021!