Winactie: Weekend in Rotterdam Centrum

De versoepelingen hangen in de lucht, het vakantiegeld komt eraan en de plannen voor de zomervakantie worden gemaakt. Rotterdam Centrum heeft zoveel te bieden en is natuurlijk dé plek om je vakantie of weekendje weg door te brengen! Beoordeel zelf hoe tof Rotterdam is met deze video.

 

Winactie
Wil jij kans maken op een geheel verzorgd en luxe weekend in Rotterdam deze zomer? De ondernemers van Rotterdam Centrum hebben de handen ineen geslagen om jullie goed te verwennen met een prachtig pakket: Een hotelovernachting voor twee inclusief ontbijt, een ritje met de watertaxi, drankje op een terras, avondeten, een personal shopper EN een shoptegoed van maar liefst € 500,-.

 

Kans maken op deze geweldige prijs?! Ga naar snel naar https://rotterdamcentrum.nl/winactie/ en vul het formulier in. Zorg dat je het formulier compleet invult. De winactie loopt nog tot en met 30 mei en de prijs is de gehele zomerperiode van 10 juli t/m 5 september te verzilveren.