Lancering platform Rotterdam Centrum dankzij unieke samenwerking

Rotterdam Centrum bundelt de krachten en lanceert tijdens de start van de zomervakantie een uniek platform: Rotterdamcentrum.nl. Via dit platform worden de laatste nieuwtjes, hotspots en events gedeeld. Dit doen we door nauw samen te werken met alle partners in de binnenstad, zoals de gemeente, ondernemers, vastgoedeigenaren, Rotterdam Partners en Rotterdam Festivals. Steven Manhave, voorzitter van de BIZ Rotterdam Centrum: “ Door de BIZ Rotterdam Centrum is deze unieke samenwerking mogelijk. We bundelen de krachten voor een sterke positionering van Rotterdam Centrum.”

 

Platform
Katalysator van het platform is de BIZ Rotterdam Centrum. Afgelopen periode hebben we niet stil gezeten en samen met UDSRotterdam, ondernemers en vastgoedeigenaren aan een positionering gewerkt. Het online platform wordt een plek waar alles bij elkaar komt. Niks is bedacht, alles is echt. Bezoekers vinden op het platform www.rotterdamcentrum.nl vanaf zaterdag 17 juli nieuws en hotspots op het gebied van shoppen, wonen, werken, horeca en overnachten. Op deze manier worden ze begeleid in hun ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes van Rotterdam Centrum. Dominique van Elsacker, directeur UDSRotterdam: “Rotterdam heeft een uniek stadscentrum dat je echt moet ontdekken. Nu we onze gasten weer mogen ontvangen willen we ze graag een geweldige ervaring laten beleven.” Uiteraard kunnen bezoekers ook via onze socials inspiratie op doen en hun ervaringen delen.

 

De Deur Uit
Jeroen Been, franchisenemer van de G-Star store Rotterdam: “De timing van de lancering van #Rotterdam Centrum is goed nu we als stadscentrum weer kunnen herstellen.” Na een tijd met veel maatregelen is er weer ruimte om te ondernemen. De zomervakantie gaat van start en we kunnen weer op pad, lekker de deur uit naar Rotterdam! Rotterdam zou Rotterdam niet zijn, zeker als stad die graag gastvrij is, als ze niet net een stapje verder gaat. Daarom gaan we gedurende de zomer bezoekers uit zeven verschillende provincies ophalen met de bus en een rondleiding geven door Rotterdam Centrum. Samen met een gids laten we ze de hotspots van Rotterdam zien. Daarnaast krijgen de bezoekers natuurlijk ook ruim de tijd om te shoppen en lekker te eten.