Wild Life op de Lijnbaan!

Cinema Biotoop Wild Life

 

De nieuwste expositie in de Lijnbaan-vitrine laat een klein landschap zien waarin een bewoner zo groot als een vingertop woont. Door de kijkers op het glas zoom je in op de bewoner van deze vreemde biotoop. Je ziet hem dobberen op een blad, proberen een spin te vangen en zijn prooi roosteren boven een kampvuur. Het geeft een inkijkje in zijn ‘wilde leven’ aan de andere kant van het glas, zo ver weg van de drukke stad.

 

Het is een bijzondere expositie die jong en oud zeker zal verwonderen tijdens het winkelen en absoluut een bezoek waard is!

 

Deze cinema biotoop is verzonnen door maker Charlotte van Otterloo. Het landschap is gemaakt van ‘object-trouvé’; badmatten, schuimrubber, de haren van een borstel etc. Op de schermen wordt gebruikt gemaakt van ‘stereoscopie’, bekend van de viewmasters van vroeger. Charlotte combineert in haar werken verschillende disciplines en speelse technische bouwwerken om de kijker een totaalbeleving te bezorgen.