Pop-up optredens in Rotterdam Centrum!

De komende drie maanden organiseert House of Urban Arts, in opdracht van de winkeliers en pandeigenaren uit #RotterdamCentrum, toffe pop-up programmering tijdens de koopavonden.

Afwisselend zal het winkelend publiek worden verrast met dans, theater, spoken word en sport. Zo worden jongeren op een positieve manier in beweging gebracht en krijgen de bezoekers van Rotterdam Centrum een bijzondere ervaring.

Waar de pop-up optredens precies plaatsvinden blijft tot het laatste moment een verrassing. De locaties worden bepaalt op basis van de drukte in het gebied. Het kan daarom zo zijn dat je tijdens een koopavond (tussen 18:30 en 20:00 uur) in Rotterdam Centrum nietsvermoedend aan het winkelen bent en dat je ineens kan genieten van een optreden.

Meer info op: Just dance! Pop-up optredens tijdens koopavonden