Vitrines Lijnbaan: Nieuwe exposities!

Winkelen en tegelijkertijd exposities bekijken? Dat kan nog steeds op de Lijnbaan!

 

De drie vitrines daar zijn voorzien van nieuwe exposities: Het Stadsarchief Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen en kunstenaar Charlotte van Otterloo nemen de bezoekers mee op tour over de Lijnbaan vanaf de jaren 50, naar een kleine wonderlijke moswereld met cinema-beelden en roepen op om kunstzinnige reflecties op het Depot van Boijmans Van Beuningen te delen.

 

Video
Om alvast een sneak peek van deze exposities te geven is er een kort filmpje gemaakt waarin de exposanten vertellen over hun invulling. De exposities zijn tot eind dit jaar te zien en is je bezoek zeker waard!  Bekijk hier deze video.

 

Meer lezen over de verschillende exposities? Via onderstaande linkjes kan dat:
Stadsarchief: De Lijnbaan in de jaren 50 en 60
Charlotte van Otterloo: Cinema biotoop Wild Life
Depot Boijmans Van Beuningen: REFLECTIES