Buitenexpo R E F L E C T I E S in hartje centrum

Op 6 november opent Depot Boijmans Van Beuningen. Een nieuw iconisch gebouw dat aan de skyline van Rotterdam wordt toegevoegd; een enorme trekpleister voor toeristisch bezoek. Om het Depot Boijmans Van Beuningen welkom te heten, wordt de stad aangekleed op verschillende niveaus. 

 

Buitenexpo R E F L E C T I E S op Lijnbaan 150
De hele maand september kon iedereen zijn of haar reflectie op het gloednieuwe Depot in woord of beeld insturen. Uit alle inzendingen zijn 52 reflecties geselecteerd die van 1 t/m 14 november te zien zijn op de etalage van het pand op de hoek Lijnbaan 150 met Binnenwegplein. Deze buitenexpo wordt ook getoond op 200 posterplekken in Rotterdam en in de centrale hal van Rotterdam CS. Meer hierover is op #RotterdamCentrum te lezen