Five Day Deals

Dit jaar is er geen Black Friday in Rotterdam Centrum, maar iets beters! Van woensdag 24 november tot zondag 28 november kun je namelijk de beste deals shoppen tijdens de Five Day Deals in Rotterdam.

 

Zo voorkomen we drukte op één dag en kan je op een eigen gekozen moment je slag slaan. Dus skip de hectiek en doe je inkopen tijdens de rustige uren! Tijdens de Five Day Deals zijn er natuurlijk allerlei leuke kortingen en acties in de Rotterdamse winkels in het centrum. Op de actiepagina van de Five Day Deals vind je alle deals overzichtelijk weergegeven

 

Vroeger open
De Rotterdamse winkeliers willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de leuke acties en kortingen. Daarnaast is het natuurlijk handig om de klanten zoveel mogelijk over de dag te verspreiden om zo drukte te vermijden. Daarom gaan veel steeds meer winkels vroeger open op vrijdag 26 november!

 

Winactie: Hotelovernachting
Ben je al vroeg uit de veren en ga je winkelen in Rotterdam Centrum voor 12:00 uur? Dan maak je kans op een luxe hotelovernachting in het Hilton voor twee personen inclusief ontbijt!

 

Bereikbaarheid
Tijdens de Five Day Deals zijn er allerlei handige parkeerdeals wanneer je in de ochtend komt! Of kom met het OV; dat is helemaal makkelijk want de metro en tram zetten je midden in het centrum af.

 

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom de Five Day Deals? Volg dan de Facebook en Instagram pagina en houd de pagina van RotterdamCentrum in de gaten. Op RotterdamCentrum vind je ook alle info over de winactie, welke winkels vroeger open gaan, de parkeerdeals etc..