Warm welkom in winters Rotterdam!

Het is alweer bijna winter in Rotterdam. Deze winter is het sfeervoller dan ooit in het Rotterdamse centrum. Gezellige optredens, verwarmde terrassen en vroeger open om winkelen op rustige momenten mogelijk te maken. 

 

Leuke optredens in Rotterdam Centrum
Gedurende de hele decembermaand tot en met 9 januari is het wel heel erg sfeervol in Rotterdam. Dan kun je namelijk op wisselende plekken tussen 13:00 en 17:00 uur genieten van allerlei leuke optredens in Central Plaza, op de Kruiskade, Lijnbaan, Binnenwegplein, Koopgoot en Beursplein. Lees meer daarover op #RotterdamCentrum

 

Verwarmde terrassen in de winter in Rotterdam Centrum
Ook in de winter kun je een terrasje pakken in Rotterdam Centrum. Verspreid over de stad zijn verwarmde terrassen te vinden, waar je met een warme kop chocomel onder een terrasverwarmer of dekentje er warmpjes bij zit. Op deze kaart op #RotterdamCentrum zie je waar je de verwarmde terrassen kunt vinden.  Meer info? Lees dan ook het artikel met nog meer leuke verwarmde terrassen in Rotterdam Centrum.

 

Openingstijden
Rotterdam Centrum volgt ten allen tijde de regelgeving van het RIVM en daarom zijn de winkels en horeca de komende periode, in ieder geval tot en met 19 december, tot 17:00 uur geopend. De supermarkten zijn tot 20:00 uur geopend. Om bovenstaande reden hebben veel winkeliers in Rotterdam Centrum besloten een uur eerder open te gaan. Check daarom dit artikel met daarin de vervroegde openingstijden!